www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Брюксел 2019: Нисан с концептуален ван за дърводелци (видео)

18.01.2019 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 5277 прочитания
A+ | A-

Брюксел 2019: Нисан с концептуален ван за дърводелци (видео)

В рамките на Автосалон Брюксел 2019 Нисан представи концепция за ван Nissan NV300 с работно място за майстори от "дървообработващата промишленост". Работната зона на микробуса е оборудвана с всичко необходимо за изпълнение на дърводелски работи: шкафове, места за съхранение на инструменти, пирони, винтове и дори лекарства.

За лекота на движение от работния плот до шкафовете и гърба са осигурени табуретки на колела и водачи на пода, които позволяват на работника да се движи, без да става. Но това не са всички предимства на концептуалния Nissan NV300.

"Акцентът" на този проект е батерията от електрическия хечбек Nissan Leaf, който е частично рециклирана. Това не е достатъчно да го използваме отново в елмобила - капацитетът му е само 700 кВт/ч.

Но батерията може да служи като източник на енергия във фургона, давайки 1 кВт/ч на бордовата мрежа, което е напълно достатъчно за електроинструментите и други дърводелски нужди. Батерията е защитена от атмосферни условия и може да се зарежда от слънчеви панели, разположени на покрива на микробуса.

Концептуалният Nissan NV300 за съжаление няма да бъде пуснат на конвейер - той е създаден, за да демонстрира възможни области на употреба на изтощени батерии и опции за използване на микробуса като индивидуално и мобилно работно място.Брюксел 2019: Нисан с концептуален ван за дърводелци (видео)Брюксел 2019: Нисан с концептуален ван за дърводелци (видео)Брюксел 2019: Нисан с концептуален ван за дърводелци (видео)Брюксел 2019: Нисан с концептуален ван за дърводелци (видео)

Тагове: Брюксел Nissan NV300 Нисан концептуален ван дърводелциНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ