www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ford ще електрифицира всичките си модели в Европа

17.01.2019 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Georgi Ivanov | 4486 прочитания
A+ | A-

Ford отново планира преструктуриране на бизнеса си в Европа, като целта е компанията да стане по-конкурентна на пазара на Стария континент и да увеличи печалбата си. Компанията планира да затвори хиляди работни места и в същото време да предложи смели решения относно гамата си леки автомобили – всички модели на Ford в Европа ще бъдат електрифицирани, като началото ще постави новия Focus.

От Ford обясниха, че промените обхващат всички модели – от Fiesta до Transit и ще има „меки” хибриди, plug-in хибриди и изцяло електрически версии, но все още не се знае кой модел какво точно ще получи.

Ford планира и да подсили присъствието си в Европа с внос на „модели икони”, които изграждат наследството на марката. Тук най-важен е естествено Mustang, след това идва Edge, както и още два модела. Първият ще е SUV, който ще бъде представен през април, както и електромобил, „вдъхновен от Mustang”, който ще бъде представен през 2020 година.

А главният изпълнителен директор на Ford Джим Хакет обеща вълнуващи електрически модели, като в тази гама ще влязат и електрическите версии на Mustang и F-150.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ