www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

BMW 7-Series фейслифт дебютира с много промени, обновен V8 мотор

16.01.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 17411 прочитания
A+ | A-

BMW най-накрая показа обновената версия на флагманския си лек автомобил 7-ма Серия. За новата моделна година седанът получава сериозни визуални промени, както и обновена двигателна гама.

Няма как да не забележите още по-големите отвори в предницата, които играят ролята на радиаторна решетка. Марката казва, че те са с 40 процента по-големи отпреди, а до тях са разположени стилни фарове със стандартна LED технология. Опционално ще могат да се поръчват лазерни светлини.

Голямата новост в интериора е наличието на последната версия на дигиталното инструментно табло на BMW. Талбото познаваме от новите X5 и 8-Series. 7-Series може вече да се похвали и със стандартно безжично зарядно устройство разположено точно до поставките за чаши за по-лесен достъп.

Голямата новост в двигателната гама е наличието на сериозно преработен 4.4-литров V8 мотор. Той генерира с 80 к.с. повече отпреди, като пикът сега възлиза на 523 к.с.

Разбира се, флагман си остава 12-цилиндровият модел M760i, който ще продължи в новата моделна година с мощност от 600 к.с. Въртящият момент достига цели 850 Нм.

В зависимост от пазара, още с лансирането на модела тази пролет BMW ще предлага и плъг-ин хибридна версия. Тя ще има максимална мощност от 389 к.с., но баварците все още не са готови да разпространят информация за изцяло електрическия пробег.
Тагове: bmw7-seriesНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ