www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Форд разсекрети полицейския Explorer

08.01.2019 | Авто новини: Катастрофи » Безопасност | Автор: Jordan Lukanov | 3675 прочитания
A+ | A-

Форд разсекрети полицейския Explorer

Ford представи новия Explorer за полицията и откри приема на поръчки за този автомобил. Очаква се служителите на реда Отвъд океана да получат новите се офроудъри под името Ford Police Interceptor през пролетта на настоящата година.

В момента Ford Explorer е най-популярната полицейска кола в Съединените щати, а през 2017 г. повече от половината от всички поръчки от американските правоприлагащи агенции са за SUV. Новият автомобил е получил мигащи светлини върху предницата и допълнителна защита на тялото.

От стандартната версия на Ford Explorer той се различава с нова оптика и модифицирана решетка. Също така, автомобилът е оборудван с модернизирана спирачна система, стоманени ковани колела и специална система за следене на слепите зони. В допълнение, на водача се предлага система за аварийно спиране и разпознаване на пешеходците.

За да се защитят полицаите, SUV-ът е оборудван със специална система, наречена „Полицейски предупредителни сигнали“ / Police Perimeter Alert. С помощта на специални сензори технологията следи ситуацията около автомобила и в случай на заплаха незабавно предупреждава охраната и също така блокира вратите и повдига прозорците. В салона на Ford Police Intercopter са монтирани предни седалки със специални пластини, които предпазват полицая от удар с нож или изстрел отзад.

Автомобилът се предлага с 3,0-литров бензинов двигател EcoBoost V6. Наличен е и SUV с 3,3-литров V6 агрегат. И накрая, полицейският Ford Explorer е получил хибридна силова установка, която включва 3,3-литров V6 двигател, електромотор и 10-степенна автоматична трансмисия.


Форд разсекрети полицейския Explorer

Тагове: Форд полицейски Explorer Ford Police Interceptor

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "