www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Тойота показа интериора на своите безпилотни коли

29.12.2018 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 2481 прочитания
A+ | A-

Тойота показа интериора на своите безпилотни коли

На голямото традиционно изложение за потребителска електроника CES в Лас Вегас в началото на следващата година Toyota ще представи две концепции за интериора на бъдещите си безпилотни автомобили. В основата им са залегнали холографските технологии, способни автоматично да променят вътрешното пространство в зависимост от предпочитанията и настроенията на човека.

Първата концепция с името ACES (Active Comfort Engaging Space) е получила холографско табло с прибори, необичаен волан, два функционални тъчпада (за шофьора и пътниците) и камери вместо традиционните странични огледала. Седалките и коланите за безопасност ще могат сами да се пренастройват за всеки пасажер, в зависимост от теглото и ...настроението му.

Другата визия - Moox (съкращение от думите mobile / мобилност и box / кутия), ще даде представа за едноименния безпилотник от 5-о ниво с трансформируем интериор и две места. В него най-важната особеност е именно възможността салонът бързо да се превръща в кабинет, всекидневна или спалня - само чрез натискане на бутон.


Тойота показа интериора на своите безпилотни коли

Тагове: CES 2019 Тойота Toyota интериор безпилотни

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "