www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

В София отвори врати нов професионален автокозметичен център - Kushev Detailing Center

20.12.2018 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: Angel Sergeev | 8259 прочитания
A+ | A-

Още по темата

Официално вратите си за клиенти отвори нов автокозметичен и детайлинг център в София. Kushev Detailing Center се намира на бул. Климент Охридски № 67 в столицата.

В основата на проекта стоят братята Бончо и Боян Кушеви, които определят себе си като пионери в професионалния детайлинг у нас. Братята имат 15-годишен опит в сферата на авто-козметичните услуги, а от две години са основали и свое собствено детайлинг студио в София, което от скоро има свой нов дом.

Kushev Detailing Center предлага богата гама от услуги, включително полиране, пастиране и поставяне на защитни покрития за екстериор и интериор на автомобили, възстановяване и съхранение на лаковото покритие, поставяне на защитни фолиа и PDR услуги. Ремонтите са подходящи както за нови, така и за употребявани автомобили, а клиенти на марката са професионалисти и любители.

От фирмата ще предлагат и единствените по рода си обучения за професионалисти в сферата на детайлинга, предоставящи международно призната акредитация. Новооткритият център разполага с 250 кв.м. авто-козметичен сервиз, шоурум и магазин, както и пространство за отдих и срещи.Тагове: козметичен центърОще по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "