www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Михаел Шумахер може отново да ходи

17.12.2018 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 5832 прочитания
A+ | A-

Михаел Шумахер може отново да ходи самостоятелно, макар и трудно да изминава повече от няколко метра наведнъж. Това съобщи вестник The Daily Mail, като британският ежедневник уточнява, че в случая става въпрос за нов етап във възстановяването на Михаел, който дълго време беше прикован на легло, а от няколко години е възможно асистентите му да го придвижват с инвалидна количка. Освен това, според източниците на The Daily Mail, които остават анонимни, Михаел вече не е 24 часа на системи, които подсказва и възможност за прием на храна и течности.

Наскоро президентът на ФИА Жан Тод обяви, че е гостувал на Михаел и двамата са гледали заедно състезанието от Формула 1 в Бразилия, но не пожела да даде повече подробности. Информация за свое съобщение оповести и германски свещеник, който обаче потвърди, че Михаел се вози в инвалидна количка, но пък разбира и осмисля това, което му говорят другите.

Шумахер, който има 7 световни титли във Формула 1 и 91 победи, пострада тежко при падане на ски на 29 декември 2013 година, след което претърпя няколко тежки операции на главата, известно време беше в кома, но накрая лекарите разрешиха на съпругата му Корина да го прибере в дома им в Швейцария, за да продължи възстановяването му там.

Корина държи строг контрол върху всяка информация за Михаел и така през 2016 година неговият адвокат заяви пред съд в Хамбург, че информациите, че Шуми може отново да ходи и да си вдига ръката, не са верни. Сега обаче може би има напредък.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ