www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Volkswagen ще орязва версии, за да ускори развитието на електромобилите

07.12.2018 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Angel Sergeev | 4137 прочитания
A+ | A-

Volkswagen обяви, че ще ускори процесите на реконструиране в моделната си гама. На практика това означава, че немалка част от познатите двигателни версии и комбинации с различни трансмисии ще останат в миналото, а не е изключено да видим и спрени модели.

Немците засега не дават точна информация кои модификации и модели са под опасност от изчезване, като най-общо казва, че ще хвърли поглед към слабо продаващите се коли.

Целият този процес има за цел да ускори развитието на електрическите автомобили на компанията, като VW планира да има в продажба около 20 EV-та през 2025 година. Разбира се, в тази цифра влизат различни форми на каросерията на един и същи модел.

Volkswagen инвестира над 10 милиарда евро в електрически технологии, а отделно инвестиция от около 1 милиард евро бе насочена в посока автономни технологии и свързаност.

Като допълнение към засилващите се процеси в компанията, VW обяснява, че планира и различни административни размествания. Това може да означава и освобождаване на работна ръка, но по-скоро позициите във фирмата ще бъдат пренаредени.Тагове: volkswagenНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ