www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

"Смъртоносни машини" със зрелищна световна премиера на площад "Лестър" (видео)

29.11.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 4846 прочитания
A+ | A-

"Смъртоносни машини" със зрелищна световна премиера на площад "Лестър" (видео)

Хиляди години след като цивилизацията е унищожена от катаклизъм, човечеството се е адаптирало към тежките условия и е приело нов начин на живот. Гигантски подвижни градове-хищници сноват по повърхността на Земята и се захранват, поглъщайки по-малки движещи се градчета. Каква ще бъде зрелищната развръзка, ще видим в дългоочакваната приключенска продукция съвсем скоро - филмът "Смъртоносни машини / Mortal Engines" идва в кината на 7 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX.

В духа на постапокалиптичната реалност, създадена от Питър Джаксън, и в атмосферата на една изключителна автентичност премина световната гала премиера на най-дългоочаквания приключенски филм тази година "Смъртоносни машини". Събитието се проведе на 27 ноември в един от най-известните киносалони на емблематичния площад „Лестър“ в Лондон, известен като „меката“ на британските филмови премиери."Смъртоносни машини" със зрелищна световна премиера на площад "Лестър" (видео)

Впечатляващите мащаби на продукцията бяха пресъздадени по най-добрия начин и превърнаха събитието в истинско превъплъщение на невъобразимия начин на живот, който лежи в основата на сюжетната линия на Смъртоносни машини. Възможност да се наслади на забележителната обстановка имаше и българката Лора Филипова, победител от партньора на продукцията за България Радио 1 Rock, която заедно с нейния син спечели невероятната привилегия да бъде част от зрелищното събитие.

Гала премиерата премина под знака и на яркото звездно присъствие на екипа и актьорите от филма. Преди първата официална прожекция на Смъртоносни машини създателите, сред които забележителният сценарист Питър Джаксън (Хобит, Властелинът на пръстените) и режисьорът Крисчън Ривърс, представиха пред присъстващите интересни детайли от снимачния процес, споделиха вдъхновението си и призоваха всички напълно да се отдадат на реалността във филма."Смъртоносни машини" със зрелищна световна премиера на площад "Лестър" (видео)

Сред официалните гости на събитието бяха и невероятните актьори, разказали историята по романа на Филип Рийв чрез великолепната си игра. С много ентусиазъм Хюго Уийвинг, превъплатил се в злодея Тадеус Валънтайн, поздрави и удостои с внимание всички свои фенове, а прекрасната Хера Хилмар, която влиза в главната роля на бегълката Хестър Шоу, успя да се снима с всички желаещи, раздаде автографи и блестеше елегантно по време на цялата вечер. На събитието бяха още актьорите Робърт Шийън, Ронан Рафтъри, Лейла Джордж и други.

Грандиозната гала премиера бе едно от най-атрактивните филмови преживявания за годината, а фентъзи жанрът за пореден път доказа, че е един от най-влиятелните и обичани сред всички зрители. Смъртоносни машини пристига заедно с ерата на градовете-хищници на 7 декември в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX, за да ви преведе през една различна и непозната история за Лондон, битките за оцеляване и надеждата за справедливост."Смъртоносни машини" със зрелищна световна премиера на площад "Лестър" (видео)

Том Натсуърти (Робърт Шийн), който живее беден живот в ниските етажи на подвижния Лондон, се оказва в центъра на битка за живота си, след като се сблъсква с опасната бегълка Хестър Шоу (Хера Хилмар). Двете напълно противоположни личности, чиито пътища не би трябвало да се пресичат никога, ще създадат съюз, чиято съдба е да промени бъдещето.

Смъртоносни машини е изумително епично приключение, режисирано от носителя на „Оскар“, майстор на специални ефекти Крисчън Ривърс (Кинг Конг). Партньори на Ривърс в ролята на сценаристи са трикратните носители на „Оскар“ автори на трилогиите Властелинът на пръстените и Хобит Питър Джаксън, Фран Уолш и Филипа Бойенс. Продукцията на Universal и MRC е адаптация по носителката на множество награди поредица книги на Филип Рийв, публикувана за първи път през 2001 година.

Продуценти са Зейн Уинър (Хобит), Аманда Уолкър (Хобит) и Дебора Форте (Goosebumps: Страховити истории), както и Фран Уолш и Питър Джаксън. Изпълнителни продуценти са Кен Къминс (Хобит) и Филипа Бойенс."Смъртоносни машини" със зрелищна световна премиера на площад "Лестър" (видео)

Тагове: Смъртоносни машини премиера Лондон кино Питър ДжексънНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ