www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Анимацията "Парка на чудесата" с гласовете на Михаела Филева и Радина Кърджилова (трейлър)

21.11.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 5489 прочитания
A+ | A-

Анимацията "Парка на чудесата" с гласовете на Михаела Филева и Радина Кърджилова (трейлър)

Прелестната Михаела Филева озвучава главната героиня Джун в Парка на чудесата и, подобно на малката мечтателка, се впуска смело и с много ентусиазъм в това уникално преживяване. Талантливата изпълнителка се превъплъщава перфектно в ролята не само заради професионалния си подход, но и заради романтичния и свободолюбив характер на Джун, което се отнася и до самата нея.

В ролята на майката на Джун влиза една от най-обичаните актриси – Радина Кърджилова. Със специфичния си глас и енергия Радина допринася за несравнимото усещане на зрителите, решили да се откъснат от ежедневието с една от най-впечатляващите продукции за следващата година. Въпреки многобройните си театрални и киноизяви, Радина за пръв път „влиза в обувките“ на анимационен герой, с което отправя още едно предизвикателство към самата себе си.Анимацията "Парка на чудесата" с гласовете на Михаела Филева и Радина Кърджилова (трейлър)

Анимацията "Парка на чудесата" с гласовете на Михаела Филева и Радина Кърджилова (трейлър)

Новият трейлър на "Парка на чудесата" ни запознава с още по-любопитни моменти от живота на малката Джун и нейното щастливо семейство. След като развитото ѝ въображение сътворява този неповторим парк, е време той да бъде спасен…отново от него.

Той е изоставен и опустял, а между ръждясалите увеселителни съоръжения се чуват единствено хаотичните разговори на единствените му обитатели – животните, безсилни да възродят приказното място без помощта на Джун. На първо място обаче, тя самата ще трябва да повярва в силата на мечтите и въображението си.

Когато любезният „домакин“ на парка е син, доста тромав мечок, отговорник по сигурността е изключително авторитетен таралеж, а създателят на вълшебствата и истинската звезда в целия парк е маймуна, забравяме за скучните реални сюжети и се хвърляме с всичка сила в море от мечтателски подвизи! За пръв път "потегляме" към "Парка на чудесата" на 19 април в кината на 2D и 3D.

Готови ли сте за приключение в един вълшебен увеселителен парк, изцяло ръководени от нестихващото си въображение? Ще видите, че е толкова вълнуващо, че ще искате нарочно да се изгубите в безграничните предели на фантазията.


Тагове: Анимация Парка на чудесата дублаж Михаела Филева Радина Кърджилова трейлър

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ