www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Бойко Борисов инспектира дубайските патрулки (снимки и видео)

22.10.2018 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Angel Sergeev | 8802 прочитания
A+ | A-

Премирът на България Бойко Борисов се запозна в детайли с полицейските и специализирани автомобили, които се използват от дубайските сили на реда. Борисов продължава посещението си в Обединените Арабски Емирства и предстои да се срещне с управника на емирство Дубай шейх Мохамед Бин Рашед Ал-Мактум.

"Посетих Центъра по операциите на полицията в Дубай. Ръководителите на полицията презентираха автомобилите и техниката, с която разполага Центъра. Той координира дейността на полицията и функциите на около 28 000 камери в целия град. В него постоянно дежурят 80 полицейски служители," написа в профила си във Facebook министър-председателят.

Машините, с които Борисов се е запознал, са доста различни от патрулните автомобили, които виждаме по нашите географски ширини. Единият от SUV автомобилите е специална изработка на ливанската компания Lykan, брониран и с допълнителна екипировка. Всъдеходът беше представен буквално преди броени дни на изложение в Дубай.

Дубайската полиция е известна с това, че разполага с някои от най-скъпите суперколи в своя авто парк. Борисов, както показват снимки от социалната мрежа, е успял да види само малка част от тези коли, включително полицейски McLaren и мотоциклет от парка на пазителите на реда на две колела.
Тагове: кат бойко борисов полицайНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ