www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Тото Волф: Битката за титлата не е приключила!

16.10.2018 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 2429 прочитания
A+ | A-

Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън може да си гарантира петата световна титла още тази неделя в Остин, но шефът на Mercedes Тото Волф е на мнение, че битката с Ferrari изобщо не е приключила.

„Дори не можехме да се надяваме на резултатите, които постигнахме в Русия и Япония – обясни Волф. – Укрепихме лидерството си в класирането при пилотите и конструкторите и се представихме много силно. През лятото не разполагахме с най-бързия автомобил, но в последно време шампионатът се развива в наша полза. Но нека резултатите от последните състезания не ви заблуждават, битката е много по-оспорвана, отколкото изглежда отстрани.

„Ferrari разполагат със силен автомобил и ще атакуват до края на сезона в Абу Даби. Италианският тим беше много силен съперник в предишните 17 състезания и не виждам как това ще се промени в последните 4 старта за сезона. И ние, и те, ще се борим за всяка една точка, за всяка една по-предна позиция на пистата.

„В последните две състезания Mercedes взе две двойни победи, а Люис спечели шест от последните 7 състезания, той отново доказа, че е пилот от най-висока класа.

„През лятото Валтери Ботас имаше проблеми в някои състезания, но в последните седмици се представя много по-уверено. В Сочи и на „Сузука” той демонстрира, че може да работи за тима.

„Битката с Ferrari изобщо не е приключила, в Остин подходът ни ще е същият като във всички други състезания – искаме скорост и надеждност на трасето и ще преследваме победата.”

Двойна победа на Mercedes с Люис Хамилтън първи ще гарантира петата световна титла на британеца още тази седмица.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ