www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Тази година изложението на американски коли и мотори ще е в Пловдив

13.10.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » Ретро, музеи, история | Автор: Jordan Lukanov | 3942 прочитания
A+ | A-

Тази година изложението на американски коли и мотори ще е в Пловдив

През следващия уикенд пространството на Международен панаир Пловдив ще бъде домакин на изложение за американски автомобили и мотоциклети. Култовото „Ride´N´Roll American Heritage in Bulgaria“ събитие се завръща с нови сили в невиждан досега размер на 20 и 21 октомври с водещ на събитието Ники Станоев.

„Ride´N´Roll“ е най-голямото изложение на марки и модели американски автомобили (олдтаймъри, йънгтаймери и съвременни коли), мотоциклети от марката „Harley-Davidson”, SUV и OFFROAD машини, с подкрепата на „H.O.G.” (Harley Owners Group). Всичко това е гарнирано с типична американска кухня, рок концерт, игри от „ФЕРМАТА“ с Димитър Господинов Guspa за малки и големи с много награди и много други игри и изненади. Собствениците на американски машини са повече от поканени, но след предварително записване до 15 октомври 2018 година.

„Клубът на собствениците и феновете на американските автомобили в България“ е основан през 2007 г. с идеята да обединява хора, с интереси и любов към американските автомобили и култура. Всяка година от клуба се организират традиционни изложения, като до момента техни домакини са били градовете Благоевград, Боровец, Велинград, Враца, Драгоман, Плевен, Пловдив, Правец и София. Първото издание на „Ride’n’Roll“ се проведе през 2015 г. при изключителен интерес и събра над 150 автомобила на Национален хиподрум Банкя.

Експонатите, които ще бъдат изложени на тазгодишното изложение ще включват едни от най-ранните марки и модели американски автомобили, започвайки с модифицирана версия на Ford T-Model от 1926 г. и достигайки до днешните поколения на легенди като Dodge Challenger, Chevrolet Corvette и Ford Mustang. Класически „Мuscle cars“ като Chevrolet Camaro, офроуд модификации на Jeep Wrangler и Jeep Cherokee, както и други атрактивни марки автомобили, като Cadillac Eldorado, Dodge Coronet, Chevrolet Bel Air, Ford Thunderbird и Ford Grand Torino също са сред бижутата на членовете на клуба.


Тагове: Ретро клуб изложение американски коли панаир Пловдив

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ