www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Renault EZ-Ultimo е бъдещето на луксозното автономно пътуване (допълнено с видео)

02.10.2018 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Angel Sergeev | 8161 прочитания
A+ | A-

Renault EZ-Ultimo е бъдещето на луксозното автономно пътуване (допълнено с видео)

Renault празнува 120-тата си годишнина и използва случая, за да погледне и към бъдещето си. Посредством концепта EZ-Ultimo, френската марка на Автосалон Париж 2018 загатна за това как може да изглежда луксозното автономно пътуване на утрешния ден.

Идеята на машината е да превозва отделни индивиди или малки групи хора на бизнес или развлекателни пътувания. Бусчето, което има доста нетрадиционна форма по сегашните стандарти, ще може да се наема за едно пътуване, за един час или дори за цял ден и серия от пътувания.Renault EZ-Ultimo е бъдещето на луксозното автономно пътуване (допълнено с видео)

За да осигури лесен достъп до кабината си, студията разполага с голям подвижен панел, който играе ролята на врата. В интериора пък седалките са разположени по-скоро като с кафе, отколкото в автомобил, но могат да се завъртат според желанията на потребителя.

От Renault не споделят подробности относно задвижващата система, но знаем, че концептът дели обща платформа с други две студии от серията EZ - EZ-Gо и EZ-Pro.


Renault EZ-Ultimo е бъдещето на луксозното автономно пътуване (допълнено с видео)Renault EZ-Ultimo е бъдещето на луксозното автономно пътуване (допълнено с видео)Renault EZ-Ultimo е бъдещето на луксозното автономно пътуване (допълнено с видео)

Тагове: Автосалон Париж 2018 видео

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ