www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Bridgestone с 4 първокласни гуми на INTERMOT 2018

27.09.2018 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Jordan Lukanov | 3695 прочитания
A+ | A-

Bridgestone с 4 първокласни гуми на INTERMOT 2018

Bridgestone ще участва на двугодишния Международен панаир на мотоциклети INTERMOT 2018 в Кьолн от 3 до 7 октомври с четири чисто нови гуми за мотоциклети, които ще бъдат пуснати на пазара през 2019 година. Щандът на компанията със сигурност ще привлече всички видове мотоциклетисти с голямо разнообразие от продукти – от такива за колоездене на офроуд пътеки до такива за състезания или екскурзии. Бриджстоун иска да направи най-новите технологии достъпни за мотоциклетистите с нови продукти, които са разработени, за да отговорят на нуждите и очакванията на потребителите.

Четири нови първокласни гуми с премиера на INTERMOT 2018:
Battlax Hypersport S22 (.PDF): води мотористите към друго измерение - гумата позволява на мотористите да изпитат пълния капацитет на мотора по пътя. Дизайнът отговаря на специфичните нужди на потребителите на Hypersport: лекота при управлението, с отлична обратна връзка и ефективност при завиване, които позволяват на водачите да чувстват връзка с пътя за максимална сигурност. Новата технология за комбиниране на молекулите и иновативният модел на захващане гарантират максимално удоволствие на сухи пътища, с целенасочено оттичане на водата, за да се осигури безопасност на мокра настилка.

Battlax Adventurecross AX41 (.PDF): изследвай непознатото - подобрената гума за офроуд е създадена, за да отговори на изискванията на водачите. Сцеплението на офроуд настилка е подобрено, а захватът е увеличен чрез уникален дизайн и позициониране на блоковете, докато използването на съединение с висока здравина осигурява трайност и дълъг живот на гумата. С оптимизирането на ефективността на пътя и извън него, Battlax Adventurecross AX41 дава на водачите увереността да се впуснат в нови области, да следват нови пътища и посоки и да се наслаждават на всеки момент, докато изследват непознатото.

Battlax Adventurecross Scrambler AX41S (.PDF): изглеждай добре, без да жертваш удоволствието от пътуването - гумата е комбинация от отношение, мода, дизайн и изпълнение. Създадена да отговори на почитателите на т.н. Café Racer мотоциклети, AX41S използва най-съвременните съединения и технологии, както и балансирана шарка на протектора, за да осигури оптимална ефективност на пътя в сухо състояние, с целево позициониране на жлебовете, което оптимизира оттичането на водата, за увереност и сигурност на мокра настилка. Въпреки това, страхотният външен вид на AX41S с оптимизирани канали за оттичане и линии на грайфера привличат окото и раздвижват въображението.

Battlecross E50 (.PDF): преодолей всяко препятствие - гумата е одобрена за използване във всички състезания на Enduro, използва изцяло “edge” ефекта на т.н. Castle blocks технология, осигурявайки по-голямо сцепление на меки, твърди и мокри терени. Страниците са проектирани за максимално абсорбиране, което прави гумата перфектна за всеки - от начинаещите до първокласни мотористи на Enduro и други специалисти по офроуд.


Bridgestone с 4 първокласни гуми на INTERMOT 2018Bridgestone с 4 първокласни гуми на INTERMOT 2018Bridgestone с 4 първокласни гуми на INTERMOT 2018Bridgestone с 4 първокласни гуми на INTERMOT 2018

Тагове: Bridgestone мотоциклети гуми INTERMOTНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "