www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Новата лимузина на Тръмп излезе на видео

26.09.2018 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 2883 прочитания
A+ | A-

Новата лимузина на Тръмп излезе на видео

Новата лимузина от General Motors за президента на САЩ беше за първи път фиксирана във видео по време на визитата на Доналд Тръмп в Ню Йорк. Непосредствено преди това специалният автомобил е предаден на държавния американски глава на хеликоптерната площадка в Манхатън.

За изработката на бронираната кола са били отделени 15,8 млн щатски долара, съобщава The Drive, къдети бяха публикувани първото видео и фотографии на машината. Лимузината, както и предходния президентски модел, носи името The Beast.

Автомобилът е получил бронирано купе и дъно. Степента на защита позволява попадения от каквото и да е огнестрелно оръжие. Освен това, колата има куршумонепробиваеми стъкла. Тя може да се движи и след стрелба по гумите, тъй като те може да се защитят от кевларена преграда.

Лимузината е бъкана от последни технологии за връзка, както и със специална медицинска техника. Колата на Тръмп е оборудвана още със системи за гасене на пожар, както и за защита от химическо, ядрено и биологическо оръжие.

Външно автомобилът прилича на флагманския седан Cadillac от GM. Различава се обаче по радиаторната решетка, оптиката и по-високия клирънс. При това лимузината изглежда по-компактна от своя предшественик.Тагове: Лимузина президент Тръмп The Beast

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ