www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Световноизвестната кафе верига Starbucks вече и във Варна

21.08.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » Гурме, дегустация | Автор: Jordan Lukanov | 2546 прочитания
A+ | A-

Световноизвестната кафе верига Starbucks вече и във Варна

Световнопризнатата кафе верига Starbucks, представена в България от AmRest, откри в началото на месеца своето първо кафене във Варна. Това е десетият юбилеен обект в страната на прочутия бренд, който тази година чества и своята десетгодишнина в България.

Кафенето е разположено в историческа сграда на ул. „Воден” №13 и разполага с търговска площ от 160 кв. м. и 135 седящи места отвън и вътре. Обектът е отворен за посетители всеки ден от 08:00 до 22:00 часа.

Новото кафене следва философията на Starbucks да подкрепя креативността, създавайки уникална атмосфера, която предразполага към общуване и приятно прекарване на свободното време. Интериорният дизайн е разработен ексклузивно за морската столица с акцент върху туризма, градската култура и традициите. Специално изработен стъклен под в заведението ще позволи гостите да видят от близо запазените артефакти в основата на сградата.

„Щастливи сме, че отбелязваме своя юбилей и десети обект във Варна. Работихме усилено и с вдъхновение, за да предложим най-доброто от Starbucks като атмосфера, вкус и избор. Вярваме, че морската столица ще бъде гостоприемна към нас, заради позитивната енергия и космополитния дух на града. Искаме да допринесем за развитието на кафе културата, да дадем още едно място за социални контакти и да бъдем част от всекидневието на варненци. Десетгодишният ни опит ни научи да бъдем новатори, да се развиваме динамично и да отговаряме на изискванията на нашите клиенти. Затова вярваме, че ще предоставим уникално преживяване на жителите и гостите на Варна“ - заяви Иван Георгиев, регионален мениджър на Starbucks България.

Откриването на първото кафене Starbucks във Варна беше отбелязано с атрактивен дирижабъл, вдигнат в небето над града. За настроението на варненци се погрижиха изпълнителите от Varna Swing Orchestra Project.

Гостите на новото кафене имаха възможност да опитат ароматните напитки на Starbucks, както и тържествената торта по случай откриването. Всички гости на Starbucks Варна могат да се насладят както на емблематичните напитки на веригата, приготвени с кафе 100% арабика, така и на всички иновативни и сезонни предложения, които се предлагат на глобално ниво.


Световноизвестната кафе верига Starbucks вече и във ВарнаСветовноизвестната кафе верига Starbucks вече и във ВарнаСветовноизвестната кафе верига Starbucks вече и във Варна

Тагове: Starbucks кафе Варна кафене

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ