www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Auto City Plovdiv 2018: БГ премиера за изцяло новия Peugeot Rifter

21.09.2018 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Jordan Lukanov | 3364 прочитания
A+ | A-

Auto City Plovdiv 2018: БГ премиера за изцяло новия Peugeot Rifter

Пежо ще покаже за пръв път в България изцяло новия RIFTER следващата седмица пред посетителите на Auto City Plovdiv 2018 - ново име за изцяло нов модел, който ще може да бъде видян от 24 до 29 септември в Международен панаир Пловдив. Пълната SUV гама на френската марка ще впечатлява с дизайн и технологии по време на изложението, а носителят на над 45 международни награди, сред които и Автомобил на годината Peugeot 3008 SUV, ще очаква всички желаещи в тест зоната.

Голямата премиера на Peugeot Rifter притежава модерен силует. Еднакво здрав и елегантен той е уверено създаден за ежедневни приключения. Неговият приключенски дух и страст към пътешествията го карат да се чувства у дома си навсякъде. Оборудван с Peugeot i-Cockpit, новият Peugeot Rifter изпълнява обещанието да осигури при всякакви обстоятелства интензивно усещане при шофиране, безпрецедентно в неговия клас.

Изграден на база на платформата EMP2, известна с динамичните си качества, новият PEUGEOT RIFTER има здравината и издръжливостта да се справи дори и с най-трудните терени и условия. Той съчетава многофункционалност, модулност и практичност. Отличава се с икономични двигатели и техническо оборудване от най-ново поколение. Пътното поведение е подсигурено от предно окачване тип Pseudo MacPherson и задно окачване с деформируема напречна греда.

С мощен и компактен външен дизайн и уверен характер, новият PEUGEOT RIFTER е заимствал някои от стилистичните и функционални характеристики на SUV света: голям клирънс, големи колела, големи протектори на праговете на вратите, на долната странична част на каросерията и предната и задната брони. Тези атрибути допринасят за утвърждаване на неговата индивидуалност и му позволяват да се възползва от своята нова многофункционалност: динамична компактност за града, сила и мощност за дълги пътувания и бягства сред величествената природа.

Голям 8-инчов цветен сензорен екран осигурява свързаност. Разположен на една ръка разстояние, той включва два USB порта, жак, Bluetooth връзка и безжично зарядно. Системата се допълва от Mirror Screen, съвместима с Mirror Link, Apple Carplay и Android Auto.

Свързана 3D навигация включва гласово управление и позволява търсене на интересни места по лесен и интуитивен начин. Тя взема предвид информацията за пътната обстановка в реално време (TomTom Traffic) и може да изписва информацията за паркинги, бензиностанции и прогноза за времето.

Новият PEUGEOT RIFTER предлага модулно и лесно за адаптация пространство. Оптимизацията на архитектурата позволява предлагане на версиите с 5 и 7 места в две дължини всяка - Standard (4,40 м) и Long (4,75 м). Последната добавя повече дължина както към междуосието, така и към надвеса за идеално вътрешно пространство.

На всяка от 3-те седалки на 2-рия ред може да бъде поставено детско столче. Багажникът на PEUGEOT RIFTER има товарен капацитет, вариращ от 775 литра до кората на багажника във версията с 5 места и стандартна дължина до 4 000 литра до тавана във версията с увеличена дължина и при сгънати седалки.

Peugeot ще покаже и пълната си SUV гама на Auto City Plovdiv 2018 - компактният градски SUV PEUGEOT 2008, 7-местният SUV PEUGEOT 5008, и флагманът на марката – Peugeot 3008 SUV, с неподражаем дизайн и иновативен i-Cockpit.


Auto City Plovdiv 2018: БГ премиера за изцяло новия Peugeot RifterAuto City Plovdiv 2018: БГ премиера за изцяло новия Peugeot RifterAuto City Plovdiv 2018: БГ премиера за изцяло новия Peugeot RifterAuto City Plovdiv 2018: БГ премиера за изцяло новия Peugeot Rifter

Тагове: Auto City Plovdiv Пловдив панаир БГ премиера Peugeot RifterНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ