www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

720 м² лукс в новия спа комплекс на хотел Four Seasons Hotel George V

09.07.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » Хотели, туризъм | Автор: Jordan Lukanov | 4712 прочитания
A+ | A-

Днес в хотел "Four Seasons Hotel George V" в Париж тържествено се открива нов луксозен Спа център - истинско светилище, предлагащо персонализирани козметични процедури с мигновен резултат. Разположен на площ от 720 м², новият спа-център предлага на посетителите 17-метров плувен басейн с инкрустирана мозайка и подгряване на водата до 34°С.

На разположение на клиентите в "Le Spa" има още басейн с хидромасаж, ултрасъвременна фитнес зала с площ 90 м², както и фризьорски салон. В допълнение към петте отделни процедурни кабинета центърът разполага с две разкошни турски бани за мъже и жени, плюс стая с процедури за семейни двойки.


Прочутият парижки интериорен дизайнер Пиер-Ив Рошон е създал ярко, съвременно, елегантно пространство в меки оттенъци на сивото и сребристото, препращащо към древните традиции на благоденствието. Мозайката е вдъхновена от гръцката, римската и турската култура. Тя съседства с щателно подбрани произведения на съвременното изкуство и ефектни цветни композиции, създадени от Джеф Лийтъм.


Новият спа-център в луксозния хотел Four Seasons в световната столица на високата мода предлага широк спектър от процедури, разработени от най-известните френски и международни брандове и обезпечаващи оптимални резултати. Клиентите може да се насладят на средства, адаптирани за всеки конкретен тип кожа. Сред екстрите виждаме традиционният японски масаж за лице "Kobido" и екологично сертифицираната процедура за подмладяване "Alaena".Тагове: Спа лукс хотел Four Seasons ПарижНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ