www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

GT-R50 е прочитът на Italdesign върху Nissan GT-R

29.06.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 20578 прочитания
A+ | A-

В чест на 50-тата годишнина на Italdesign и Nissan GT-R, италианската компания за автомобилен дизайн показа официално своя версия на един от най-атрактивните спортни автомобили на планетата в момента.

GT-R50 започва живота си като GT-R Nismo от моделна година 2018, но получава изцяло преработен екстериор и интериор. Макар и част от основните линии на Годзила да са запазени, то цялостният дизайн е напълно различен спрямо оригинала.

Двуцветната каросерия е получила множество допълнителни малки аеродинамични елементи, особено в предната част, която изглежда доста по-агресивно от стандартния модел.

Отзад впечатление правят новите стопове, които не са част от задния панел, а буквално стърчат извън него. Над тях се позиционира голямо фиксирано антикрило.

Инженерите от Nismo са преработили 3.8-литровия битурбо мотор, който сега развива невероятните 710 к.с. Буустът идва благодарение на нови турбини, нови интеркулери и подобрена горивна система. Подобрения има и по скоростната кутия с два съединителя, окачването и спирачките.
Тагове: nissangt-rНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ