www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Сайнц иска да остане в Renault

19.04.2018 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 1177 прочитания
A+ | A-

Испанската звезда на Renault във Формула 1 Карлос Сайнц даде да се разбере, че иска да продължи кариерата си в тима на автомобилния гигант, а не да се връща в програмата на Red Bull. Карлос, който е син на двукратния световен рали шампион Карлос Сайнц, дойде в Renault в края на миналия сезон, за да смени предсрочно освободения Джолиън Палмър, но кара за тима под наем, тъй като дългосрочният му договор е с Red Bull и бившите шампиони могат да си го върнат за 2019, ако се окаже, че им трябва.

Такъв вариант може и да се реализира, тъй като договорът на Дениъл Рикардо с Red Bull изтича в края на 2018, а австралиецът все още не е преподписал, като дни след победата си в Китай заяви, че тимът има нужда от още много успехи, за да го убеди да остане. Така Сайнц ще е кандидат №1 за мястото на австралиеца, но Карлос мисли да продължи кариерата си в Renault.

„Определено бъдещето ми може да е свързано с Renault, готов съм за това, ако се отвори такава възможност – заяви испанецът. – Харесва ми да карам за тима на Renault, а и вече се движим напред. Отборът получава необходимите инвестиции, всички усещаме, че прогресираме – от механиците и инженерите до нас пилотите и шефовете.”

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ