www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Buick показа концептуален електрически SUV

18.04.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 2789 прочитания
A+ | A-

Марката на GM Buick показа концептуалния си кросоувър Enspire, чиято официална премиера ще е на салона в Пекин по-късно този месец. Концептът показва как ще изглежда серийната версия на Enspire, но все още не се знае кога ще се появи тя.

Задвижването на електрическият SUV е поверено на система, носеща името eMotion, която има мощност 557 конски сили. Според създателите на концепта, с едно зареждане на батериите, той изминава до 596 километра.

Пакетът батерии може да се зарежда високоскоростно и безконтактно, като 80% от капацитета на батериите се запълва за 40 минути.

Интериорът е подчинена на дизайнерската тема Surround Skyline, като нашият превод е Заобикалящият ни хоризонт. Естествено, тук се намират и детайлите и решенията, които имат най-малък шанс да стигнат до серийната версия – основно що се отнася до тапицериите и оформлението на отделни сектори на арматурното табло.

Все пак, на борда на Enspire пасажерите ще имат достъп до 5G свързаност с интернет и дисплей, който поддържа технологията за добавена реалност.

Buick е една от най-популярните марки на китайския пазар и GM успешно продава там както американски модели, така и такива на Opel, които обаче получават нови емблеми за азиатския пазар.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ