www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Renault Kadjar кино партньор на "Соло: История от Междузвездни войни" (видео)

11.04.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 4282 прочитания
A+ | A-

В последния петък на май на голям екран излиза поредното филмово приключение свързано с мега сагата "Междузвездни войни". На 25 май "Соло: История от Междузвездни войни" ни кани да се качим на борда на Хилядолетния сокол, да се отправим на пътешествие до една далечна галактика и да видим завладяващата неразказана история на най-известния и обичан разбойник в галактиката – Хан Соло.

Чрез поредица от дръзки подвизи в тъмния и опасен престъпен свят Хан Соло се запознава със своя бъдещ помощник пилот – могъщия Чубака, и се сблъсква с прословутия комарджия Ландо Калризиан в приключение, което ще даде начало на култовата история на един от най-нетипичните герои от сагата Междузвездни войни.

Филмът ще има своята премиера на кино фестивала в Кан в средата на следващия месец, а френският автомобилен производител Рено успя да включи своята джипка Renault Kadjar в съвместна рекламна кампания на кино лентата с Lucasfilm, Disney и Publicis Conseil. За Renault това е безпрецедентно сътрудничество с гениалната холивудска поредица, започната преди няколко десетилетия от самия Джордж Лукас.
Тагове: Renault Kadjar кино Соло Междузвездни войни трейлърНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ