www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Volvo XC40 с кино дебют в приключението на новата Лара Крофт

15.03.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 10618 прочитания
A+ | A-

Филмът "Tomb Raider: Първа мисия" тръгва по кината на 3D и IMAX 3D от 16 март 2018 година. Сред знайните и незнайни герои в новата лента за Лара Крофт поддържаща роля има... новото Volvo XC40 - актуалният "Автомобил на годината" в Европа.

Лара Крофт е независимата дъщеря на ексцентричен авантюрист, който изчезва, когато тя едва навлиза в тинейджърските си години. Сега, вече млада жена на 21-годишна възраст, без истинска цел и посока в живота си, Лара работи като вело-куриер по улиците на Лондон, едва успява да плати наема си и рядко посещава лекциите, необходими ѝ да завърши образованието си.

Твърдо решена да открие своя собствен път, тя отказва да застане начело на международната бизнес империя на баща си също толкова непоколебимо, колкото отхвърля идеята, че него наистина вече го няма. Неспособна да приеме фактите и да продължи напред с живота си седем години след изчезването му, дори Лара не може да разбере какво точно я тласка към това веднъж завинаги да разгадае пъзела около тайнствената му смърт.

Тръгвайки против волята и последното му желание, тя оставя всичко, което познава, зад себе си, в търсене на последната известна дестинация на баща си: легендарна гробница на митичен остров насред смъртоносните води на Дяволско море, който може би се намира някъде край бреговете на Япония. Но мисията ѝ няма да е лесна – дори достигането до острова ще е изключително коварно.

Залозите не биха могли да са по-високи за Лара. Бореща се с предизвикателствата, въоръжена единствено с острия си ум, сляпа вяра и упорит дух, тя трябва да премине границата на собствените си възможности. Ако оцелее в опасното приключение, това може да се окаже нейното израстване, което да ѝ спечели името Tomb Raider.

TOMB RAIDER: ПЪРВА МИСИЯ
Жанр: екшън, приключенски
Премиера: 16 март 2018 г.        
В ролите: Алисия Викандер, Хана Джон-Кеймън, Уолтър Гогинс, Даниел Ву, Доминик Уест
Режисьор: Роар Утауг                         
Сценарий: Женива Робъртсън-Дуорет и Алистър Сидънс
Продуцент: Греъм Кинг    

Warner Bros. Pictures и Metro-Goldwyn Mayer Pictures представят Tomb Raider: Първа мисия – историята на младата и решителна Лара Крофт и пътят, който изминава, за да се превърне в световноизвестна героиня. Освен Алисия Викандер във филма участват още Уолтън Гогинс (Омразната осморка), Доминик Уест (The Wire, 300), Даниел Ву (Геобуря, Into the Badlands), Хана Джон-Кеймън (Игра на тронове) и др. Режисьор е Роар Утауг (The Wave), сценариият е дело на Женива Робъртсън-Дуорет и Алистър Сидънс, по идея на Еван Дохърти и Женива Робъртсън-Дуорет. Продуцент е носителят на „Оскар“ Греъм Кинг (От другата страна).

Тагове: Volvo XC40 кино дебют Лара КрофтНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ