www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Polestar 1 вече може да се поръчва

13.03.2018 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Georgi Ivanov | 2570 прочитания
A+ | A-

Polestar вече събира депозити за първия си модел – хибридът Polestar 1, като става въпрос за 2500 евро, които ще ви запазят ред за сглобявания ръчно автомобил с мощност 600 конски сили.

Поръчки могат да се правят в 18 държави, като сред тях влизат САЩ, Китай, повечето страни от Западна Европа и Великобритания. Заедно с поръчката клиентите могат да конфигурират онлайн и колата си.

Polestar дебютира на салона в Женева като самостоятелен бранд, след като се отдели от Volvo и ще произвежда спортни хибриди и електромобили.

От Polestar потвърдиха, че са получили около 6000 „сериозни запитвания” за Polestar 1, още преди купето да има точна цена и се налага производството му да бъде удвоено.

Първоначално се смяташе, че производството на Polestar 1 ще е 1500 бройки, като колата ще се прави в новия завод на Volvo в Ченду, Китай, но сега по-вероятно е да бъдат произведени около 3000 коли.

Най-вероятно, сочената досега цена от 150 000 евро за хибрида, ще се окаже по-ниска от реалната, но не се знае точно с колко.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ