www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Само в Autoclub: Mercedes тества AMG GT 4-Door Coupe и E-Class комби

09.03.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 5095 прочитания
A+ | A-

Редовният ни читател Никола Петров, който ни снабди със снимки на прототип Mercedes-Benz A-Class на тестове в София, ни изпрати нови изключително любопитни шпионски снимки. На мушка отново са модели на немската марка, като този път те са заловени край Кюхтай, близо до австрийския град Инсбрук.

От снимките ясно виждаме, че Mercedes не е завършил работата по вече представения AMG GT 4-Door Coupe, който се появи официално на изложението в Женева по-рано тази седмица.


Виж как Mercedes тества новия А-клас в България!


 

Най-вероятно инженерите на фирмата правят финални настройки по окачването и кормилния механизъм на атлетичния седан в последните седмици преди неговата пазарна поява.

Наред с мощния седан виждаме и E-Class комби. Съдейки по лекия камуфлаж, тук най-вероятно става дума за фейслифт версия на модела, каквато можем да очакваме към края на тази година или в началото на 2019. 

Meжду прототипите на леките коли откриваме и два тестови екземпляра на SUV модел. Далечните снимки не ни дават възможност да отгатнем точно идентичността им, но най-вероятно това са прототипи на следващото поколение GLE.Тагове: mercedesНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ