www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Руски тунинг: Тестове за Toyota Tundra 6x6 Hercules (видео)

15.01.2018 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Jordan Lukanov | 7997 прочитания
A+ | A-

Автомобили с колесна формула 6х6 винаги са показвали егото на инженерните възможности на производителите. Серийно такава машина се осмели да пусне Mercedes за G-Class-ата, и то в ограничена серия.

Различни тунинг майстори са интегрирали допълнителни две колела в модели като Hummer, Land Rover, Land Cruiser, Hilux, Dodge Ram, Ford F-Series, Chevrolet Silverado и др. Ателие Hennesey вече работи върху създаването на Ford Raptor с трети мост.

Московският технически център 4x4 Tundra неотдавна представи първата генерация Toyota Tundra 6x6 с кодовото име Hercules. Пикапът на практика е разработен от "нулата".

Тази зима Toyota Tundra 6x6 Hercules преминава изпитания на полигон. Тестовете са за проверка на конструкцията по специализирани трасета, в частност - възможностите на трансмисията 6х6. Освен това, специалистите разгледаха поведението на пикапа в условията на екстремно шофиране по горски пътища, артикулацията на окачването и устойчивостта на усукване на рамата, както и динамиката и стабилността при шофиране с висока скорост.

По-късно, в следващата фаза на тестване, експертите възнамеряват да се проверят надеждността на конструкцията в Toyota Tundra 6×6 Hercules под товар - общият транспортен капацитет на пикап ще бъде два тона. Съобщава се, че продължава работата върху създаването на товарно отделение, изработено от композитни материали. Автомобилът се очаква да бъде представен на международното автомобилно изложение в Москва през 2018 година.Тагове: Тест Toyota Tundra 6x6 Hercules видео тунингНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ