www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

И Филип Аврамов импровизира в театралния експеримент "Бял Заек, Червен Заек"

20.12.2017 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 713 прочитания
A+ | A-

Представлението "Бял Заек, Червен Заек“ e моноспектакъл без режисьор и без репетиции. Вероятно се чудите как е възможно това да се случи...

Ако искате да разберете, заповядайте на 21 декември от 19:30 ч. в Нов театър НДК. Актьорът излиза на сцената без да има представа за съдържанието на текста, който му се връчва на място. Започне ли да чете, трябва да продължи докрай!

След големия си успех тази театрална провокация се завръща в България с участието на Филип Аврамов, който ще скочи безстрашно в заешката дупка... “Бял Заек, Червен Заек” е уникален проект, тъй като дори и в самия себе си не може да се повтори два пъти.

Той зависи, както от актьора, така и от публиката. А тъй като те се сменят всеки път, следователно и всяко издание на заека ще скача по различни пътеки.

"Бял Заек, Червен Заек” не е пиеса. Още по-малко класическа. Такива всъщност вече имаме предостатъчно. “Бял Заек, Червен Заек” обаче прави нещо много повече - поставя си за цел да счупи границите на театъра, който познаваме. Иранският драматург Насим Сюлейманпур определя своята пиеса като „социален експеримент“.

Пиесата е превеждана на 16 езика и е играна в над 50 държави, в най-добрите театри по цял свят, включително и на сцената на Бродуей. Уникалността на постановката се крие в това, че колкото по-малко знаете за нея, толкова по-впечатлени ще останете.Тагове: Филип Аврамов театър импровизация НДКНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ