www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Брандъл: Ferrari блъфира, няма да напусне Формула 1!

26.12.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 1813 прочитания
A+ | A-

Бившият пилот във Формула 1 и настоящ тв коментатор Мартин Брандъл е уверен, че шефът на Ferrari Серджо Маркионе блъфира и няма да извади италианците от световния шампионат. Маркионе стана поредният шеф на Черните кончета, заплашил с изтегляне, ако новите правила, които предстои да влязат в сила не бъдат съгласувани с италианците. В случая става въпрос за бъдещите правила за двигателите от сезон 2021 година, както и задаващия се таван на бюджетите на отборите в шампионата.

„От Liberty Media трябва много внимателно да обяснят на всички какво предстои да се случи във Формула 1 от сезон 2021 – обясни британецът, останал в историята като най-големия съперник на легендата Айртон Сена във Формула 3. – Трябва да проявят твърдост и да заявят: Бъдещето на Формула 1 ще е такова, това е нашата позиция, ще се развиваме в тази посока. Всичко трябва да е пределно ясно.

„Мисля, че във Ferrari блъфират, когато обясняват, че ще напуснат шампионата. Къде ще отидат италианците, ако напуснат? Във Формула Е, за да бъдат победени от Mahindra?

„Ferrari участва в Льо Ман, марката спечели титлата при пилотите и отборите в GT класа, но никой не знае за това. Просто другите световни шампионати нямат този рекламен ефект, който осигурява Формула 1.”

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ