www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Трейлър: Първи кадри от "Джурасик свят: Рухналото кралство", на 3D от 8 юни

09.12.2017 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 799 прочитания
A+ | A-

Лентата "Джурасик свят: Рухналото кралство" тръгва по кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 8 юни 2018 година. А първите кадри от "Джурасик свят: Рухналото кралство" взривиха световната мрежа и се превърнаха в най-обсъжданата тема в края на последната седмица.

Една от най-култовите филмови поредици на всички времена ще има своето продължение, което зрителите ще могат да видят през юни 2018 година. Освен познатите от "Джурасик свят" Крис Прат и Брайс Далас Хауърд, които ще се завърнат в ролите на Оуен и Клеър. А отново на голям екран ще видим култовият Джеф Голдблум, който ще се въплъти в д-р Иън Малкълм.

Минали са четири години откакто увеселителният парк „Джурасик свят“ е бил разрушен от избягали динозаври. Исла Нублар е изоставен от хората и вече се населява единствено от оцелелите динозаври, които са намерили убежище в джунглата. Когато вулканът на острова се активизира, Оуен (Крис Прат) и Клеър (Брайс Далас Хауърд) започват операция по спасяването на оцелелите динозаври и евакуацията им от непрекъснато растящата опасност.

Оуен е твърдо решен да открие любимката си Блу, която все още се скита из джунглата. Междувременно, Клеър е преоткрила нова доза възхищение към тези създания и превръща тяхното оцеляване в мисията на своя живот. След пристигането на острова, който бавно бива завладян от горещата лава, експедицията установява, че съществува много по-голям заговор, който цели да установи на Земята опасен световен ред, невиждан от праисторически времена.

"Джурасик свят: Рухналото кралство" обещава да поднесе още повече напрежение и приключение, превърнали се в синоними на една от най-обичаните поредици в киното. През юни 2018 г. ще видим завръщането на голям екран на любимите динозаври, като дебют ще направят много нови и непознати видове, които със сигурност ще смразят кръвта и на най-смелите зрители.Тагове: Трейлър кино филм кадри ДжурасикНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ