www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Бихте ли дали $150 хил. за това Subaru Impreza с турбо мотор от Toyota?

24.10.2017 | Авто новини: Клюки » Любопитно | Автор: Angel Sergeev | 3637 прочитания
A+ | A-

Собственик на уникално Subaru Impreza от Кънектикът в САЩ продава машината си срещу сумата от 150 000 долара. Возилото се базира на генерацията от 2001 година, като е доста сериозно модифицирано.

Под предния капак не работи очаквания боксерен двигател, а място намира 6-цилиндровия турбо агрегат на Toyota с индекс 2JZ - един от абсолютните любимци на феновете на японски коли. Към момента, благодарение на афтърмаркет турбина, моторът генерира 655 к.с., които достигат само до задните колела, но продавачът казва, че силата може да достигне и над 700 к.с.

Колата е била закупена от сегашния си собственик през 2007 година. Първоначално той нямал намерението да я тунингова, но след като оригиналният двигател се предал, той започнал подмяната му с мотор от Toyota.

Преди да получи 2JZ сърцето, автомобилът преминал през три относително неуспешни опита за трансплантация на други двигатели. Накрая, когато всичко проработило, собственикът решил да се раздели с колата си.Тагове: subaruНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ