www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Колекционер от Белгия получи първия супер автомобил Italdesign Zerouno

02.10.2017 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Jordan Lukanov | 5991 прочитания
A+ | A-

В централата си в Монкалиери Italdesign връчи ключовете от първия супер автомобил Zerouno. Колата с шаси #0001 от лимитираното издание е дело на специализираната фирмена дивизия Italdesign Automobili Speciali за уникални и ексклузивни колекционерски превозни средства.

Първото Zerouno от Italdesign принадлежи на Стивън Лисмон - белгийски колекционер, който направи 100 км тестови шофирания в района на Торино, преди да получи официално ключовете на новото си бижу. Автомобилът дебютира през пролетта на Автосалон Женева 2017, а след това беше показван на различни шоу изложения - в Гудууд, Пебъл Бийч и др.

Появи се информация, че за второто шаси на супер автомобила вече е обявена аукционна цена от 2 500 000 евро. От Italdesign обещават „безкрайна индивидуализация” на Zerouno, но засега няма данни колко точно ще е цената на автомобила.

За динамиката на Zerouno се грижи разположен пред задния мост 5,2-литров атмосферен двигател с мощност 610 конски сили и въртящ момент 560 Нм. Задвижването е 4х4, като то се осъществява с помощта на 7-степенна трансмисия с два съединителя.

Максималната скорост на новия италиански супер автомобил е 330 км/ч, а ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 3,2 секунди. В интериора също е сериозно използван фиброкарбон – при оформлението на арматурното табло, панелите на вратите и централния тунел. Арматурното табло е изцяло дигитално.
Тагове: Колекционер супер автомобил Italdesign ZerounoНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4