www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Новият Mercedes G-Class дебютира през януари?

02.10.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 5962 прочитания
A+ | A-

Немски медии съобщават за възможността Mercedes-Benz да представи изцяло новото поколение на високопроходимата си машина G-Class по време на изложението в Детройт в началото на идната година.

По данни на специализирания блог MB Passion Blog, само няколко дена след това клиентите от Северна Америка ще могат да си поръчат колата, а в Европа тя ще достигне през май 2018 г.

Феновете на модела могат да бъдат спокойни, тъй като първите шпионски снимки показват, че няма да има драстична промяна във формата на "кубчето". Предвижда се дизайнерите да работят основно по намаляване на челното съпротивление на автомобила. От друга страна, инженерите ще използват различни сплави, за да намалят теглото на джипката с около 200 кг.

Предвижда се и ново окачване за предната ос, което ще позволи използването на подобрен тип 4х4 задвижване. Освен това, под предния капак ще работят оптимизирани 6-цилиндрови дизелови и бензинови агрегати, както и 9-степенна автоматична скоростна кутия с два съединителя.

Може би най-разочароващата новина е, че немците не планират наследник на V12 версиите, които ще останат в историята заради екологичните норми. Същото ще се случи с лимитирания G500 4×4².Тагове: g-classmercedesНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ