www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Лятото носи награди от Honda и Ромпетрол

18.08.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 2265 прочитания
A+ | A-

Георги Георгиев от София е първият щастлив клиент на Ромпетрол България, който спечели една от големите награди от лятната промоция „Лятото е подарък. Зареди за още“.  Георги ще кара перфектния градски скутер Honda PCX 125, който комбинира отлично представяне и уникален стил. Младежът е запален моторджия и това няма да е първата му Honda, след като доскоро се е радвал на Forza 250.

Георги получи наградата си на импровизирано събитие в шоурума на Honda на бул. „България“ 111А. Ключовете за любимия градски райдър му връчи Жанибек Нугертаев, изп. директор и член на Съвета на директорите в Ромпетрол България.

Веригата бензиностанции стартира лятната си промоция „Лятото е подарък. Зареди за още“ на 17 юли 2017 г. В рамките на кампанията клиентите получават шанса да спечелят три големи награди - 2 скутера Honda 125 PCX и едно ATV TRX 420 TMD.

Промоцията включва още над 16 500 по-малки летни награди за клиентите – безалкохолни напитки, кафе, ароматизатори за автомобил, безплатно гориво. Всеки клиент, който зареди минимум 15 литра бензин или дизел в бензиностанция Ромпетрол в страната може да се включи в кампанията.

Още две големи награди и хиляди малки летни подаръци очакват клиентите с късмет в Ромпетрол. Червеното ATV Honda TRX 420 TMD и перленочерният скутер Honda 125 PCX ще бъдат изтеглени на лотариен принцип в присъствието на нотариус измежду всички клиенти, които са се включили в томболата на лятната промоция за 2017 г. Следващите тегления на големите награди ще се състоят в края на август и втората половина на септември 2017 г.

От това лято Бултрако Моторс АД, официален дилър на Honda в страната ни, си партнира с веригата бензиностанции Ромпетрол.Тагове: БултракоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ