www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Заснеха Audi Q8 без камуфлаж

11.08.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 18157 прочитания
A+ | A-

Напълно новият и първи в историята на Audi всъдеход Q8 се очаква да дебютира през следващата година. Логично, компанията в момента тества модела за неговото серийно производство, като почти немаскиран прототип беше заснет някъде в Германия.

Снимката е дело на член на форума AutoPareri и показва почти завършения дизайн на задната част. Отличителното тук е, че стоповете ще бъдат свързани с LED лента, подобно на оформлението при Porsche Panamera.

Audi Q8 ще излезе на пазара през 2018, а големият кросоувър ще е изграден върху най-новата модулна платформа на Volkswagen Group – MLB, която се използва и при Audi Q7 и Bentley Bentayga. Производството на модела ще се извършва в Братислава, Словакия.

Главният изпълнителен директор на Audi Рупърт Щадлер обяви още през 2015 година, че марката иска да създаде Q8, като поясни, че моделът ще е предназначен за пазарите в САЩ, Китай и Близкия изток, където пазарът на големи SUV модели с форми на купе продължава да расте.Тагове: audi q8Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ