www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

BMW M5 дебютира след две седмици

08.08.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4462 прочитания
A+ | A-

Анонимни източници на BMW Blog разкриха, че следващото поколение BMW M5 ще се появи след точно две седмици. Машината ще направи онлайн дебюта си в седмицата на 21 август, а след това, по време на изложението във Франкфурт, ще видим и публичната й премиера.

Форуми посветени на марката пък сочат, че М5 ще се качи на поточната линия през февруари следващата година, като продажбите ще започнат скоро след това. В САЩ седанът ще достигне през 2018 година.

В момента част от инженерите на немската компанията и тестовите пилоти се намират край пистата Нюрбургринг, където се извършват различни видове финални изпитания.

Новият М5 ще бъде първият модел на BMW M, извън високопроходимите Х5 М и Х6 М, който ще използва интелигентна система за задвижване на всички четири колела.

До гумите силата ще идва от 4.4-литров битурбо мотор с 600 к.с., които ще преминават и през и 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Ускорението от място то 100 км/ч ще се извършва за невероятните за подобен клас автомобил 3.5 секунди, а максималната скорост ще бъде електронно ограничена до 255 км/ч.Тагове: bmw m5Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ