www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

VW Golf VIII - по-лек, по-голям и по-хибриден

11.07.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 10252 прочитания
A+ | A-

Макар и Volkswagen да обнови бестселъра си Golf относително скоро, компанията не спира работата по изцяло новата генерация на возилото. Колата може би ще се появи през 2019 година, като ще донесе доста новости спрямо сегашният автомобил.

Golf VIII ще бъде малко по-голям от VII и ще се базира на модулната платформа MQB. Благодарение на използването на различни нови сплави и олекотени метали, теглото ще бъде свалено с до 70 килограма в зависимост от версията.

Сериозни новости ще има под капака, където се очаква с времето малките дизелови двигатели да отстъпят място на съвременни хибридни системи. Все пак, 2.0 TDI ще остане в продажба още дълго време. Повече мощност ще получат спортните GTI и R версии, а същото се очаква и за "зеления спортист" GTE.

Интересна технологична новост ще бъде ключ, който ще запомня желаните настройки на автомобила на шофьора. Така, ако няколко различни човека карат колата, според техния ключ тя ще прави сама необходимите промени. Предвиждат се и няколко полу-автономни функции.Тагове: vwgolfНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ