www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

В Opel готови с колите за класическо рали в Германия

07.06.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Kiril Stoykov | 5495 прочитания
A+ | A-

Зрителите и участниците вече очакват с нетърпение 23-тото рали за класически автомобили Хесен-Тюринген, което ще се проведе от 15 до 16 юни. Opel също ще вземе участие с незабравими коли от 155 годишната традиция на фирмата. Комби моделите с изобилие от пространство и функционалност винаги са били типични за марката Opel и именно с такива производителят от Рюселсхайм ще се включи в това престижно събитие.
Посланикът на марката Opel и победител в Льо Ман през 1999 година Йоаким Винкелхок ще управлява Rekord C. Той ще бъде следван от Rekord P2 Car-A-Van, автомобилът за пътна помощ на ADAC Kadett D, линейка Commodore C и един Rekord E принадлежащ на пожарната служба. Класическите комби модели на Opel ще бъдат ескортирани от напълно новия Insignia Sports Tourer, който ще отбележи своя дебют в дилърствата на марката в Германия на 24 юни.
Първият етап ще започне и ще завърши в град Марбург, в провинция Хесен, където ще бъде показан красивият Opel Super 6 Gl?ser от 1937 година, който със сигурност ще привлече изключително внимание. В неделя кабриолетът ще бъде в ръцете на ерудирания вицепрезидент на Opel Петер Кюсперт, отговорен за продажбите и следпродажбеното обслужване. В допълнение, Opel ще участва и с два далечни предшественика на актуалния кабриолет Cascada – Rekord A и Rekord C от 1976 година.Тагове: OpelретроралиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ