www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

20% по-чист двигател с новия Shell V-Power на същата цена

06.06.2017 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: Jordan Lukanov | 16559 прочитания
A+ | A-

Представителството на Shell за България представи пред партньори, медии и бизнес клиенти своето най-ново поколение горива, основани на иновативната DYNAFLEX технология. Новите горива са резултат от повече от пет години усилена работа и десетки хиляди часове проучвания, проведени от експертите на Shell в центъра по научноизследователска и развойна дейност на компанията.

Новата DYNAFLEX технология се съдържа в пълната гама горива и вече се предлага във всички бензиностанции Shell в страната. Това е третото поколение горива с добавки, които Shell лансира на българския пазар като резултат на стремежа на компанията да усъвършенства качеството на продуктите, които предлага в световен мащаб.

Новата технология DYNAFLEX е и в основата на премиум горивата Shell V-Power, които са създадени за върхово представяне и ефективност на двигателя. Подсилената формула на бензина Shell V-Power съдържа 3 пъти повече почистващи и намаляващи триенето съставки от обикновения бензин и 20% повече почистващи съставки от досегашния Shell V-Power.

„Въвеждането на новото поколение горива с технологията DYNAFLEX представлява съществена стъпка в развитието на горивата, а включването на тази технология в нашите най-усъвършенствани бензинови и дизелови горива Shell V-Power е ключов момент за нас в Shell. Новите горива Shell V-Power с технология DYNAFLEX са създадени да отговарят на последните тенденции в автомобилното производство, но също така са напълно подходящи за по-стари поколения автомобили, като целят да повишат ефективността и представянето на двигателя“ – сподели Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България ЕАД.

„Навиците на шофьорите се променят както по отношение на стила на шофиране, така и в изискванията при пътуване. Ето защо постоянно приспособяваме нашите продукти и услугите, които предлагаме в търговските комплекси Shell, към техните очаквания. Наред с разработването на новите горивни технологии Shell има и сериозен фокус върху контрола на качествотото на горивата. Това е непрекъснат процес, който компанията осъществява с помощта на SGS, независима швейцарска компания за сертифициране. Резултатите от проведените тестове са безспорно доказателство за успеха на нашите усилия. Важно е да споменем, че влагането на новата технология във всички наши горива няма да се отрази на цената и горивата ще се продават при досегашните условия“ - заяви Мила Петрова, търговски директор на Shell България.

Горивата Shell V-Power са съвместно създадени и препоръчани от Scuderia Ferrari. Състезателното гориво Shell V-Power, което Scuderia Ferrari използва на пистата съдържа 99% от съставки от същия тип, които са в основата на новите подобрени горива Shell V-Power и съдържат технологията DYNAFLEX.

Третото поколение горива Shell V-Power с DYNAFLEX технология намира своите посланици и в България. На представянето на новите усъвършенствани горива присъстваха три поколения автомобилни и мото спорт състезатели - Владимир Илиев, Димитър Илиев и Ангел Караньотов. Създавайки историята, настоящето и бъдещето на българския авто- и мотоциклетен спорт, те са категорични, че използваните от тях горива Shell V-Power са допринесли за тяхното представяне на състезания, както и за добрата форма на двигателите.

„В съзнанието ми изниква 2000 година, началото на века, когато Shell за пръв път представи първото гориво Shell V-Power. Това беше една разделителна линия в горивата и ние се възползвахме от това. Използвахме тези горива в състезателната си дейност и това ни донесе много успехи в моторните спортове“ - коментира легендата на българския автомобилизъм Владимир Илиев.
Тагове: Shell V-Power гориво бензин дизелНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ