www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

20% по-чист двигател с новия Shell V-Power на същата цена

06.06.2017 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: Jordan Lukanov | 4936 прочитания
A+ | A-

Представителството на Shell за България представи пред партньори, медии и бизнес клиенти своето най-ново поколение горива, основани на иновативната DYNAFLEX технология. Новите горива са резултат от повече от пет години усилена работа и десетки хиляди часове проучвания, проведени от експертите на Shell в центъра по научноизследователска и развойна дейност на компанията.

Новата DYNAFLEX технология се съдържа в пълната гама горива и вече се предлага във всички бензиностанции Shell в страната. Това е третото поколение горива с добавки, които Shell лансира на българския пазар като резултат на стремежа на компанията да усъвършенства качеството на продуктите, които предлага в световен мащаб.

Новата технология DYNAFLEX е и в основата на премиум горивата Shell V-Power, които са създадени за върхово представяне и ефективност на двигателя. Подсилената формула на бензина Shell V-Power съдържа 3 пъти повече почистващи и намаляващи триенето съставки от обикновения бензин и 20% повече почистващи съставки от досегашния Shell V-Power.

„Въвеждането на новото поколение горива с технологията DYNAFLEX представлява съществена стъпка в развитието на горивата, а включването на тази технология в нашите най-усъвършенствани бензинови и дизелови горива Shell V-Power е ключов момент за нас в Shell. Новите горива Shell V-Power с технология DYNAFLEX са създадени да отговарят на последните тенденции в автомобилното производство, но също така са напълно подходящи за по-стари поколения автомобили, като целят да повишат ефективността и представянето на двигателя“ – сподели Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България ЕАД.

„Навиците на шофьорите се променят както по отношение на стила на шофиране, така и в изискванията при пътуване. Ето защо постоянно приспособяваме нашите продукти и услугите, които предлагаме в търговските комплекси Shell, към техните очаквания. Наред с разработването на новите горивни технологии Shell има и сериозен фокус върху контрола на качествотото на горивата. Това е непрекъснат процес, който компанията осъществява с помощта на SGS, независима швейцарска компания за сертифициране. Резултатите от проведените тестове са безспорно доказателство за успеха на нашите усилия. Важно е да споменем, че влагането на новата технология във всички наши горива няма да се отрази на цената и горивата ще се продават при досегашните условия“ - заяви Мила Петрова, търговски директор на Shell България.

Горивата Shell V-Power са съвместно създадени и препоръчани от Scuderia Ferrari. Състезателното гориво Shell V-Power, което Scuderia Ferrari използва на пистата съдържа 99% от съставки от същия тип, които са в основата на новите подобрени горива Shell V-Power и съдържат технологията DYNAFLEX.

Третото поколение горива Shell V-Power с DYNAFLEX технология намира своите посланици и в България. На представянето на новите усъвършенствани горива присъстваха три поколения автомобилни и мото спорт състезатели - Владимир Илиев, Димитър Илиев и Ангел Караньотов. Създавайки историята, настоящето и бъдещето на българския авто- и мотоциклетен спорт, те са категорични, че използваните от тях горива Shell V-Power са допринесли за тяхното представяне на състезания, както и за добрата форма на двигателите.

„В съзнанието ми изниква 2000 година, началото на века, когато Shell за пръв път представи първото гориво Shell V-Power. Това беше една разделителна линия в горивата и ние се възползвахме от това. Използвахме тези горива в състезателната си дейност и това ни донесе много успехи в моторните спортове“ - коментира легендата на българския автомобилизъм Владимир Илиев.
Тагове: Shell V-Power гориво бензин дизелОще по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ