www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

С ISUZU "София Франс Ауто" разшири присъствието си на БГ пазара

01.06.2017 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 16943 прочитания
A+ | A-

От 1 до 3 юни, по време на Truck Expo 2017, на летището край Лесново "София Франс Ауто" представя пълната гама продукти ISUZU – пикапи, камиони и автобуси, на двата си щанда. Компанията ще продава пикапите ISUZU.

"Исубус", част от СФА груп, която до този момент продаваше само автобуси ISUZU, вече предлага и камионите ISUZU. Двете фирми предлагат пълната гама продукти на ISUZU за България и осигуряват гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване и продажба на резервни части на продуктите с марка ISUZU.

Търговската и сервизна мрежа за пикапите ще включи експертния опит на 21-те представителства на София Франс Ауто в страната. Търговската дейност за камионите ще бъде извършвана от централния офис на Исубус в София, а сервизното обслужване – от 8 оторизирани сервиза в цялата страна.

ПИКАПИТЕ ISUZU D-MAX
Солидният ISUZU D-MAX обединява предимствата и практичността на лекотоварните автомобили с емоцията на превозно средство за „бягство” от ежедневния живот. От селскостопанските терени до рали Дакар, ISUZU D-MAX е готов да посрещне всички предизвикателства. Здрави и удобни, пикапите D-MAX се предлагат в силуети, разработени на база на тежкотоварните автомобили – единична, удължена или двойна кабина.
 
От първия дизелов двигател с въздушно охлаждане в Япония през 1936 г., през производството на над 26 милиона дизелови двигатели, ISUZU затвърждава позицията си на световен лидер в производството на двигатели за всякакви приложения.
Пикапите ISUZU използват технологии и характеристики, наследени от камионите. Те правят D-MAX синоним на здравина и уверено пътно поведение. ISUZU D-MAX е с най-малкия радиус на завиване в категорията си и с най-високия просвет., оборудван е със система за превключване на 4x4 в движение до 100 км/ч.

В същото време ISUZU D-MAX предлага и всички удобства на модерния автомобил – безключов достъп, бутон старт/стоп, Blutooth, аудио система със съраунд звук и др. ISUZU D-MAX е пикап от ново поколение, разработен на базата на три основни показателя: безопасност, икономия на гориво и грижа за околната среда.

КАМИОНИТЕ ISUZU N SERIES
Серията „N” товарни автомобили на Isuzu обхваща автомобили с товароподемност от 3,5 т. до 7,5 т. Тези камиони са добре познати на българския пазар. Основните им характеристики са дизеловите двигатели с много добра мощност, постоянен въртящ момент в широк оборотен диапазон, нисък разход на гориво, ниски нива на емисиите и най-вече високата надеждност.

Двигателите засега са два – с мощност 150 к.с. и с мощност 190 к.с. Цялата серия използва шаси от здрави греди. То е ниско и дава възможност за лесно надграждане с голям брой специализирани каросерии – самосвали, хладилни фургони, компактори за отпадъци, кранове и др. Конструкцията предлага много дължини и различни междуосеви разстояния.

Шасито е комбинирано с надеждна и високоефективна спирачна система. Предлага се и във вариант с пилотирана скоростна кутия, което прави управлението по-лесно. Последната кабина на серията е разработена в два варианта – стандартна и широка, но дори стандартната е удобна и просторна и предлага друго ниво на управление и експлоатация.

Интересен е и вариантът с двойна кабина, който дава възможност за превозване на 6 пътника, заедно с оборудване, материали и други елементи необходими за мобилно изпълнение на строителни работи или услуги. Всички модификации от серията са със ниско собствено тегло, което увеличава полезния товар на камионите.

АВТОБУСИТЕ ISUZU
Автобусите досега бяха най-сериозния представител на ISUZU на българския пазар. Марката е на първо място по продажби на нови автобуси за 2016 год. със 115 броя. Те се произвеждат в завода на ISUZU в Истанбул. В гамата се предлагат градски - с три размера, междуградски и луксозни туристически.Тагове: Truck Expo Лесново ISUZU София Франс АутоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ