www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

2.0-литров дизел за Nissan X-Trail - вече и в България

21.05.2017 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Jordan Lukanov | 9605 прочитания
A+ | A-

Нисан лансира и на българския пазар нов дизелов двигател с по-голяма мощност и по-голям работен обем за флагманския си кросоувър X-Trail - ценова листа (.PDF). Моторът е с мощност 177 к.с. и максимален въртящ момент 380 Нм, гарантиращи отлична теглителна сила през целия оборотен диапазон. Двигателят прави съществена стъпка по отношение на мощността спрямо настоящия 1,6-литров дизелов мотор със 130 к.с. и отговаря на нуждите на клиентите, които търсят по-мощен двигател.

Новост в гамата е възможността да се поръча версия с автоматична трансмисия Xtronic CVT, разработена от Nissan, и задвижване на четирите колела. Добавена към версията с 6-степенна механична предавателна кутия и задвижване на предните колела, новата модификация допълнително разширява присъствието на Nissan в сектора на големите SUV модели и повишава привлекателността на любимия X-Trail.

С новия 2.0-литров дизелов двигател, X-Trail е перфектният партньор за семейства, които търсят още по-големи приключения. Версията се предлага с пет или седем седалки, отлично товарно пространство, интелигентни решения за съхранение и достатъчен капацитет за теглене, за да отговори на клиентските нужди.

X-Trail е модел с високо пазарно търсене. В цяла Европа продажбите му са нараснали с 50% за година до октомври 2016-та, сравнено с предишните 12 месеца. Очакванията са продажбите да продължат да растат с пристигането на новата версия: данните за индустрията разкриват, че моделите с висока мощност съставляват 46% от средния SUV сегмент. С лансирането на 2.0-литровия дизел, пазарното покритие на X-Trail ще се увеличи с 41%.

Дизайнът на Nissan X-Trail остава непроменен. Изваяните, мускулести линии на екстериора правят силно впечатление от всеки ъгъл. X-Trail е с отличителен дизайн, но запазва принадлежност към кросоувър гамата на Nissan благодарение на познатите дизайнерски похвати, каквато е радиаторната решетка „V-motion”.

Интериорът предлага премиум комфорт и пространство, за да отговори на нуждите на модерното семейство. Предлаган във версии с пет или седем седалки, неговата гъвкава система за сядане осигурява изключително пространство за пътниците и техния багаж.

Вторият ред седалки се дели и сгъва в съотношение 60/40, осигурявайки допълнително товарно пространство. Те могат да се накланят назад и така предлагат по-голям комфорт на пътниците, а чрез плъзгане напред осигуряват лесен достъп до опционалния трети ред. Той се дели в съотношение 50/50 и се сгъва изцяло в пода на багажника, за да отвори максимално товарно пространство.

Обемът на багажника е 550 литра (445 л при 7-местната версия и 135 л, когато се използва третият ред седалки). При сгъване на всички седалки товарното пространство достига 1982 литра.Тагове: 2.0-литров дизел Nissan X-TrailНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ