www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

20 дамски екипажа в рали "Благовещение", което стартира на 25 март по жълтите павета

23.03.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Рали | Автор: Jordan Lukanov | 2727 прочитания
A+ | A-

Традиционното дамско рали „Благовещение“, организирано от БФАС, ще стартира от 10:00 ч. навръх едноименния християнски празник - 25 март, на пл. „Княз Александър I“ в София. „ЕКО България“ ще подкрепи събитието, а бензиностанции на веригата ще бъдат включени в трасето и предизвикателствата на съботното състезание. Наградите за победителите, комплекти с продукти за автомобила, ще бъдат осигурени от най-висококачествената марка за авто козметика Turtle Wax.

В тазгодишното издание на дамското рали ще участват 20 екипажа. Състезанието ще започне с изпит по майсторско управление на затворено трасе. Единственият джентълмен на състезателното поле, който ще демонстрира професионални умения пред дамите, е автомобилният пилот Илия Царски.

След това дамите ще се включат в движението по градските маршрути в София и ще преминат през редица контролни пунктове. Докато карат из града те задължително трябва да спазват правилника за движение по пътищата и чрез образцовото си шофиране да се превърнат в пример за останалите шофьори.

Участието е с лични автомобили, разпределени в три класа: до 1600 куб. см, над 1600 куб. см и 4х4. Носителката на „Купа Благовещение“ ще бъде обявена след финалния скоростен етап на надпреварата, който предвижда равен старт за всички участнички.Тагове: Благовещение рали Илия Царски жълти паветаНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ