www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

1 февруари: Световна премиера на изцяло новият Opel Crossland X - ПРЯКО ПРИ НАС

30.01.2017 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: | 3729 прочитания
A+ | A-

Екстравагантното място на премиерата е толкова необикновено, колкото и Crossland X. “Крафтверк” (ул. „Кьопеникер щрасе“ 70, 10179 Берлин) по същество представя индустриалната история на Берлин със своя суров градски чар и в качеството си на модернистична локация  за събития с малко X(екс)-тра нюанс. Вернисажът за календара на Opel ще стартира в 18.30 централно европейско време, а публичната поява на Opel Crossland X ще започне час след като вратите отворят.

Стилен за града със солидното излъчване на SUV – това е новият модел на Opel Crossland X. Наскоро публикуваните първи снимки сега са последвани от дебюта на автомобила. Opel организира нещо много специално, за да отбележи пристигането на първия кросоувър модел на компанията.

Изпълнителният директор на Opel д-р Карл-Томас Нойман и главният маркетинг директор Тина Мюлер ще свалят покривалото на вълнуващо различния CUV (Crossover Utility Vehicle) на едно необичайно място – модерната сцена за вълнуващи събития „Крафтверк“ (бивша електроцентрала), в сърцето на Берлин. Opel ще представи Crossland X като акцент на вернисажа за календара на Opel за 2017 година на 1 февруари.

Около 1000 са поканените гости за събитието - сред тях добре известни актьори и посланици на марката Opel, както и множество представители на лайфстайл и социални медии. Хора по цялото земно кълбо ще могат да станат свидетели на разкриването на Crossland X от д-р Нойман и Тина Мюлер с лайфстриийм на дебюта от 20.30 ч. (българско време).

“Ние сме вече номер едно в SUV-B сегмента с Mokka X. Вторият ни модел с обозначение X, ноивят Crossland X още повече ще увеличи успеха на марката и ще привлече много нови клиенти. Модерен и задаващ нови тенденции, Crossland X е също така и важна част от продуктовата ни офанзива и ще й даде допълнителен тласък преди скорощното лансиране на Grandland X,” отбеляза д-р Карл-Томас Нойман.

“Новият ни кросоувър е стилен, гъвкав и с най-добра комуникативна свързаност. С модерния си двуцветен дизайн и характеристики като OnStar, персоналния денонощен асистент или 180 градусовата панорамна задна камера, Crossland X не познава ограничения. Той представлява качество на живот и със сигурност ще пожъне голям успех, особено сред нас-жените”, сподели Тина Мюлер.
Тагове: СветовнапремиерановиятOpelCrossland XстриймНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ