www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Лауда: Разбрахме се с Нико, остава за още 2 години

27.06.2016 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 1132 прочитания
A+ | A-

Лауда: Разбрахме се с Нико, остава за още 2 години

Напълно очаквано лидерът в класирането във Формула 1 Нико Розберг ще остане в Mercedes, а днес стана ясно, че новият му договор ще е за още две години.

Преговорите за новия договор на Нико се водят от семейния приятел на фамилия Розберг Герхард Бергер, който има опит като пилот и съсобственик на отбор във Формула 1.

Нико потвърди преди време, че преговорите са се забавили не заради увеличението на заплатата, което той очаква, а заради срока на новия му договор.

Преди състезанието в Австрия Нико и съпругата му Вивиан отскочиха до остров Ибиса, а там бяха изненадани от Ники Лауда и съпругата му. Вивиан притежава сладоледен салон на Ибиса, който носи нейното име.

Лауда пък обясни, че е решил да се разходи до популярния остров, за да изпробва новата си яхта.

„Разбрахме се за нов договор за Нико, който ще е за две години – заяви Лауда пред вестник Bild. – Все още обаче не сме уточнили всички детайли, но Нико остава при нас. Никога не съм имал съмнения по този въпрос.

„Не, договорът на Нико не е подарък за рождения му ден, той скоро ще навърши 31, тъй като той напълно си го е заслужил.”СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "