www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Кралица Елизабет II празнува 90 г. с Jaguar и Land Rover (видео обзор)

17.05.2016 | Авто новини: Клюки » Светско | Автор: Jordan Lukanov | 8641 прочитания
A+ | A-

В замъка Уиндзор се състояха тържествените мероприятия по случай 90-годишнината на Нейно Величество Кралицата на Великобритания Елизабет II. Автомобилната компания Jaguar Land Rover беше удостоена с особената чест да поднесе на монарха празничната торта.

Това беше направено с джипка Land Rover Discovery, специално преоборудвана за това особено мероприятие. Тортата беше огромна и се наложи да бъде качена на специално ремарке-платформа.

Гостите на партито за рождения ден на Елизабет II бяха повече от 1500, а сред знаменитостите личаха Шърли Беси, Кайли Миноуг, Гари Барлоу, Джес Глен, Бевърли Найт, Кетрин Дженкинс, Гари Барлоу и т.н. За тях беше организирано интересно шоу, посветено на дългия живот на Кралицата на Великобритания, която е родена през 1926 г. и застава на престола през 1953 година.

Кралският автомобилен парк впечатлява с два броя Bentley, и по три екземпляра от компаниите Rolls-Royce и Daimler. Това обаче не е пълният списък. По неофициални данни кралицата на Великобритания има в гаража си около 30 автомобила Range Rover и Land Rover, а в началото на тази година британската кралица продаде онлайн уникален Jaguar V6 Sovereign.


Тагове: JaguarLand Rover Range Rover ЛондонНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ