www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Българските екипажи на подиума в Румъния

24.04.2016 | Авто новини: Авто Спорт » Офроуд | Автор: Georgi Ivanov | 2066 прочитания
A+ | A-

Българските екипажи на подиума в Румъния

Българските екипажи Николай Колев/Димитър Колев и Цветомир Иванчев и Ивайло Николов завършиха на второ и трето място в румънското офроуд състезание „Баха 500”.

20 екипажа успяха да завършат състезанието, което е част от източноевропейския рали-рейд шампионат, а на старт застанаха 46 екипажа.

Иванчев и Николов, които се състезават с Hyundai Santa Fe Т1 излязоха на третата позиция в пролога в петък, след което успяха да запазят това класиране и в маратонския 12-часов етап в събота – 250-километрова офроуд обиколка, която се кара два пъти.

100 километра след старта в автомобила на Иванчев и Николов се появи дребен проблем с електрониката, което се отрази на темпото им, но въпреки това екипажът на Hyundai Off-Road Racing Team успя да запази третата позиция до финала.

На финала Цветомир и Ивайло заявиха, че са доволни от представянето си в тежкото румънско състезание, както и от представянето на Santa Fe T1 – състезателният им автомобил с 3-литров бензинов двигател с мощност 300 конски сили и 600 Nm максимален въртящ момент.СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ