www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Continental за хибридите на Porsche, Lexus, Opel и BMW

01.09.2015 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Jordan Lukanov | 1582 прочитания
A+ | A-

След като създаде гуми, специално за електрически автомобили, Continental реинженира Conti.eContact за хибриди. Благодарение на множеството нови технологии и иновации в гумата и процеса на производство, тази основно ръчно произвеждана гума спечели етикет за клас А според обозначаването на ЕС.

Причина за най-високата оценка са прекрасното представяне на мокро и съпротивление при търкаляне без компромис в другите показатели на гумата. Continental предлага шест размера от Conti.eContact за 17 и 19-инчови джанти, специално създадени за еко автомобили като Opel Ampera, BMW 5 ActiveHybrid, Lexus LS 600h and Porsche Cayenne S Hybrid, както и много други хибриди.

Съпротивлението при търкаляне на Conti.eContact за хибриди е с 20 процента по-ниско от обикновената гума, като в същото време спирачния път на мокро и почти еднакъв с този при конвенционалните гуми. Това е постигнато с комбинация от високи технологии в дизайна, използвaните смески и производствения процес. При управление и спиране на сухи настилки, Conti.eContact постига представяне сравнимо с гумите на Continental за седани от същия размер.

Континентал ще произвежда гумите Conti.eContact за хибриди в завода си във Франция.СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ