www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Audi застана зад юбилея на регата "Кор Кароли" (+ видео)

19.08.2015 | Авто новини: Лукс&Стил » Мода, красота | Автор: Jordan Lukanov | 2201 прочитания
A+ | A-

На 14 август финишира първата надпревара с маршрут Варна- Св.Влас, която се провежда под флага на Ауди. Освен партньор на юбилейното издание на ветроходното състезание, автомобилната марка ще е официален спонсор чрез дилърството Порше Варна.

Материалните награди на победителите в този оспорван етап ще бъдат връчени от управителя на продажбено-сервизния комплекс Стефан Доков.

„Представянето ни прекрачва рамките на стандартното рекламно присъствие и включва тестово шофиране с актуална флота от четири автомобила Audi. По време на регатата марката ще представи и премиерния Audi Q7 – емблематичен SUV модел с революционни и авангардни технологии и асистентни системи“, сподели Стефан Доков.

Всички любители на ветровете, спортния дух и предизвикателствата бяха поканени на морско тестово шофиране по време на вечерта на Audi на пристанище "Марина Диневи" в Св. Влас на 14 август. Тези, които не успяха да присъстват на събитието, могат да се потопят в атмосферата на надпреварата чрез специално видео, подготвено от Audi - "В търсене на перфектния кадър".


Още по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ