www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Социална мрежа за сервизи в България

30.04.2015 | Авто новини: Авто пазар » Оферти на употребявани автомобили | Автор: Jordan Lukanov | 2552 прочитания
A+ | A-

Социална мрежа за сервизи в България

В началото на месеца стартира първата българска социална мрежа за сервизи – www.fixme.bg. Целта на платформата е да показва най-близкия и надежден център за сервизни услуги в зависимост от локацията на потребителя и обратната връзка, която той даде.

Участниците в мрежата имат възможност да коментират и оценяват сервизите, както и да предложат нова категория. До момента fixme.bg дава информация и контакти за над 90 центъра, като повечето от тях са за автомобили.

„Поставили сме си амбициозната задача да създадем мрежа, която освен да насочва потребителите към най-близкия сервиз до тях, независимо в коя точка на България се намират, да изгради карта на надеждните центрове в страната“, сподели създателят на fixme.bg Веселин Димитров: „Вярвам, че давайки възможност на участниците в платформата да дават оценка и да оставят коментари относно обслужването в даден сервиз, ще отсеем надеждните сервизи в страната. По този начин потребителите сами ще изградят мрежа на доверие, а брандовете ще имат реална представа за обслужването в техните центрове“.

Платформата дава възможност за безплатно публикуване на сервиз след регистрация, като по този начин потребителите свободно разширяват мрежата от центрове. Освен, че вече включва сервизи за автомобили, велосипеди, техника, дограма и бани, fixme.bg има и над 100 регистрирани потребители. Създателите на социалната мрежа са включили в нея и блог, който ще дава полезни съвети на участниците, за да им се налага по-рядко да използват сервизни услуги.

Социалната мрежа има и удобно мобилно приложение, за да може по всяко време, когато потребителите се нуждаят от сервиз, да проверяват лесно и бързо най-близкия до тях. Създателите на платформата планират да я развиват съвместно с потребителите като включват периодично игри, отличия за сервиз на месеца и др.СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ