www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

"Чинкуеченто" с подписа на Гучи (+видео)

24.02.2011 | Авто новини: Лукс&Стил » Гурме, дегустация | Автор: | 2661 прочитания
A+ | A-

Гъзарското издание Fiat 500 by Gucci е посветено на 150-годишнината от Съединението на Италия и 90-годишнината на "Гучи"

Специално за Седмицата на модата в Милано (23 февруари - 1 март) и за Автосалона в Женева (3-13 март) FIAT Group и Gucci създадоха "барнато" издание на "чинкуечентото" - Fiat 500 by Gucci. Творческият директор на модната икона Gucci Фрида Джанини нарочно е търсила ретро звучене на колата с черно-бялата тоналност. Освен това, по-много елегантен начин са вписани и цветовете, характерни за Гучи - зелено и червено. Коженият салон носи печат "Guccisima".
Колекцията Fiat 500 by Gucci включва още: дамски чанти, шалчета, бейзболни шапки, бели мокасини, ръкавици за шофиране, анцузи, часовници и очила - всички с логото на ексклузивното модно возило. Возилото (със стартова цена в Италия €17 000) ще се продава първоначално само през Интернет. За целта от 1 април до 30 юни на специализирания портал ww.500bygucci.com ще бъде предвидена възможност за онлайн-поръчки. От 1 юли разпространението ще става през традиционната дистрибуторска мрежа на FIAT Group. Дотогава Fiat 500 by Gucci ще направи няколко дефилета из стратегически и модерни градове, като Париж, Лондон и Токио.
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ